Agenda en actualiteiten

Op 23 december kreeg ik bericht van de beroepsvereniging, dat ik de praktijk fysiek mag openhouden. Dat is fijn, ik kan dus na de kerstvakantie weer face-to-face sessies doen, mits ik me aan de geldende maatregelen houd. 

Ik ben daarnaast beschikbaar via beveiligd beeldbellen. 

 

 

Zondag 24 januari 2021

Zaterdag 6 februari 2021

zijn afgelast vanwege verlenging van de lockdown

 

Covid-19 richtlijn die geldt zodra de praktijk weer open mag:

Spelregels voor uw en mijn veiligheid, zoals ontwikkeld door de beroepsverenigingen. Ik heb ze wat aangepast aan de concrete situatie in mijn praktijk.

Als u en ik deze respecteren, beschermen we onszelf, elkaar en anderen.

    Ik plan mijn afspraken zo, dat er geen cliënten in de wachtruimte zijn; meestal is de klant vóór u al vertrokken. Mocht die er toch nog zijn: er is ruimte genoeg om elkaar te passeren. Kom op tijd, maar niet te vroeg.

    Het toilet gebruikt u bij voorkeur niet. Soms is dat echter onvermijdelijk. Er zijn op het toilet middelen aanwezig om te ontsmetten vóór en na gebruik. Zolang de pandemie duurt, grbuik ik wegwerp handdoekjes.

    Kom zoveel mogelijk alleen, laat uw partner thuis, uw eventuele chauffeur buiten.

    Neemt u zo weinig mogelijk spullen mee en stopt u uw spullen die noodzakelijk zijn, weg in uw tas of jaszak.

    Voor en na de behandeling was ik mijn handen en onderarmen met zeep of desinfecterende handgel. Die is ook voor u beschikbaar.

    Na iedere cliënt worden contactpunten zoals de deurklinken, deurbel en armleuningen van de stoelen schoongemaakt. Raakt u zo min mogelijk aan in de praktijk.

    Het gesprek tussen ons vindt plaats op 1,5 meter afstand

    Voor zover noodzakelijk en mogelijk begeleid ik lichaamswerk- en ademsessies en ook de individuele opstellingen op minimaal 1,5 meter afstand en wordt fysiek contact tot een minimum beperkt.

    Indien u zich angstig voelt om te komen, of wanneer u ziekteverschijnselen heeft, dan is een telefonisch of video-consult nog steeds mogelijk. Deze consulten worden conform de eisen van de zorgverzekeraar gedeclareerd en tellen mee in uw totaalaantal vergoedingen

    Tijdens het maken van de afspraak stel ik een aantal vragen (Triage) waardoor ik weet of behandelen veilig kan en zelfs vlak voor de daadwerkelijke afspraak doe ik dit om te checken of er iets is veranderd

    Blijf thuis indien u of een van uw gezinsleden symptomen hebben van verkoudheid, koorts of griepachtige verschijnselen. U wordt geacht uw afspraak te annuleren of contact met me op te nemen om dit te bespreken. Tot nader order worden deze annuleringen, ongeacht of deze tijdig zijn, niet in rekening gebracht.

 

 

 
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail