Agenda en actualiteiten

Data workshops opstellingen:

Je kunt je nu aanmelden voor de eerstvolgende opstellingendagen

Zaterdag 10 oktober 2020 (alleen nog plek voor representanten)

Zondag 8 november 2020

10.00 - 17.00 uur

Kapel de Ster (gebouw de Klimop, zorgpark Voorburg)

Laan van Voorburg 2, Vught

 

Covid-19 richtlijn (eind mei 2020)

Gelukkig mag ik u weer ontvangen, maar omdat het Coronavirus nog steeds actief is zijn er vanuit de beroepsorganisatie bepaalde spelregels opgesteld voor uw en mijn veiligheid. Ik heb ze wat aangepast aan de concrete situatie in mijn praktijk.

Als u en ik deze respecteren, beschermen we onszelf, elkaar en anderen.

    Ik plan mijn afspraken zo, dat er geen cliënten in de wachtruimte zijn; meestal is de klant vóór u al vertrokken. Mocht die er toch nog zijn: er is ruimte genoeg om elkaar te passeren. Kom op tijd, maar niet te vroeg.

    Het toilet gebruikt u bij voorkeur niet. Soms is dat echter onvermijdelijk. Er zijn op het toilet middelen aanwezig om te ontsmetten vóór en na gebruik.

    Kom zoveel mogelijk alleen, laat uw partner thuis, uw eventuele chauffeur buiten.

    Neemt u zo weinig mogelijk spullen mee en stopt u uw spullen die noodzakelijk zijn, weg in uw tas of jaszak.

    Voor en na de behandeling was ik mijn handen en onderarmen met desinfecterende zeep of desinfecterende handgel. Die is ook voor u beschikbaar.

    Na iedere cliënt worden contactpunten zoals de deurklinken, deurbel en armleuningen van de stoelen schoongemaakt. Raakt u zo min mogelijk aan in de praktijk.

    Het gesprek tussen ons vindt plaats op 1,5 meter afstand

    Voor zover noodzakelijk en mogelijk begeleid ik lichaamswerk- en ademsessies en ook de individuele opstellingen op minimaal 1,5 meter afstand en wordt fysiek contact tot een minimum beperkt.

    Indien u zich angstig voelt om te komen, of wanneer u ziekteverschijnselen heeft, dan is een telefonisch of video-consult nog steeds mogelijk. Deze consulten worden conform de eisen van de zorgverzekeraar gedeclareerd en tellen mee in uw totaalaantal vergoedingen

    Tijdens het maken van de afspraak stel ik een aantal vragen (Triage) waardoor ik weet of behandelen veilig kan en zelfs vlak voor de daadwerkelijke afspraak doe ik dit om te checken of er iets is veranderd

    Blijf thuis indien u of een van uw gezinsleden symptomen hebben van verkoudheid, koorts of griepachtige verschijnselen. U wordt geacht uw afspraak te annuleren of contact met me op te nemen om dit te bespreken. Tot nader order worden deze annuleringen, ongeacht of deze tijdig zijn, niet in rekening gebracht.

 

 

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail